Ατάκες του Steve Jobs

53
vote

* "Μερικές φορές όταν πας να κάνεις μία καινοτομία, θα κάνεις λάθη. Είναι καλύτερο να τα αναγνωρίσεις και να τα παραδεχθείς γρήγορα, και να προχωρήσεις στην βελτίωση των άλλων καινοτομιών σου. "
* "Το να είσαι ο πλουσιότερος άνθρωπος στο νεκροταφείο δεν έχει σημασία για μένα ... Το να πηγαίνεις για ύπνο το βράδυ λέγοντας ότι έχω κάνει κάτι υπέροχο ... αυτό είναι που με νοιάζει."
* “Να έχεις κριτήριο σου πάντα την ποιότητα. Μερικοί άνθρωποι δεν έχουν συνηθίσει να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον όπου η τελειότητα είναι το αναμενόμενο. "
* «Άξιζα πάνω από 1.000.000 δολάρια, όταν ήμουν 23, και πάνω από 10.000.000 δολάρια, όταν ήμουν 24, και πάνω από 100.000.000 δολάρια, όταν ήμουν 25, και αυτό δεν ήταν κάτι το σημαντικό για μένα γιατί ποτέ δεν το έκανα για τα χρήματα."
* «Δυστυχώς, οι άνθρωποι δεν επαναστατούν εναντίον της Microsoft. Δεν ξέρουν κάτι καλύτερο. "
* "Ο Bill Gates θα ήταν πιο ανοιχτόμυαλος αν είχε πάρει ουσίες ή είχε πάει πάει σε ένα άσραμ όταν ήταν νεότερος."
* "Το μόνο πρόβλημα με τη Microsoft είναι ότι δεν έχουν καθόλου γούστο. Ούτε καν λίγο. Δεν σκέφτονται πρωτότυπες ιδέες, και δεν βάζουν κουλτούρα στα προϊόντα τους. "
* "Η δουλειά μου δεν είναι εύκολη για τους ανθρώπους. Η δουλειά μου είναι να τους κάνω καλύτερους. "
* "Κάναμε τα κουμπιά πάνω στην οθόνη φαίνονται τόσο ομορφα που θα θελήσετε να τα γλείψετε».
* "Click. Boom. Amazing! "
* "Δεν μπορείτε να ρωτήσετε τους πελάτες τι θέλουν και στη συνέχεια να το φτιάξετε και να τους το δώσετε. Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, αμέσως θα θελήσουν κάτι νέο. "
* "Το Design δεν είναι μόνο το πως δείχνει ένα προϊόν. To Design είναι το πώς λειτουργεί. "
* "Γιατί να πας στο ναυτικό αν μπορείς να γίνεις πειρατής;"
* "Πολλές εταιρείες έχουν επιλέξει να συρρικνωθούν, και ίσως αυτό να ήταν το σωστό για αυτές. Εμείς επιλέξαμε ένα διαφορετικό μονοπάτι. Η πεποίθησή μας είναι ότι, αν συνεχίσουμε να κυκλοφορούμε καλά προϊόντα τότε οι πελάτες, θα συνεχίσουν να ανοίγουν τα πορτοφόλια τους. "
* «Η καινοτομία ξεχωρίζει τον ηγέτη από τον οπαδό."
* "Μερικοί άνθρωποι λένε, “Ω, Θεέ μου, αν o Steve Jobs πεθάνει τότε σίγουρα η Apple θα έχει πρόβλημα”. "Νομίζω πως αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα γιατί η Apple έχει πραγματικά ικανούς ανθρώπους.
* Η δουλειά μου είναι να κάνω την εκτελεστική ομάδα της εταιρίας αρκετά καλή για να πετύχουν και μόνοι τους. "
* "Όταν έχω μια καλή ιδέα, μέρος της δουλειάς μου είναι να δω τι σκέφτονται οι άλλοι, να κάνω τους ανθρώπους να μιλούν για αυτή, να διαφωνήσω με αυτούς γι 'αυτή, να πάρω γνώμες από ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων για να δω και άλλες απόψεις και οπτικές γωνίες - καλό θα είναι να εξερευνούμε τα πράγματα ".
* «Οι άνθρωποι πιστεύουν οτι το να εστιάζεις σε κάτι σημαίνει να λες ναι σε αυτό που έχεις επικεντρωθεί. Αλλά στην πραγματικότητα είναι να λες όχι σε όλες τις άλλες καλές ιδέες που υπάρχουν. Πρέπει να επιλέγεις πάντα προσεκτικά. "
* «Δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τόσα πολλά πράγματα, και κάθε ένα από αυτά θα πρέπει να είναι πραγματικά εξαιρετικό. Επειδή αυτή είναι η ζωή μας.
* Η ζωή είναι σύντομη, και μετά πεθαίνεις, το ξέρεις;
* Και όλοι έχουμε επιλέξει να το κάνουμε αυτό με τη ζωή μας. Γι 'αυτό καλύτερα να είναι πάρα πολύ καλό και να το αξίζει. "
* "Σχεδόν τα πάντα-όλες οι προσδοκίες, η περηφάνια, ο φόβο της αμηχανίας ή η της αποτυχίας - αυτά τα πράγματα απλά εξαφανίζονται μπροστά στην ιδέα του θανάτου, αφήνοντας μόνο ό, τι είναι πραγματικά σημαντικό. Το να θυμάσαι ότι μία μέρα θα πεθάνεις είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω για να αποφύγεις την παγίδα της σκέψης οτι έχεις κάτι να χάσεις. Είσαι ήδη γυμνός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ακολουθείς την καρδιά σου. "
* "Στην υγειά των τρελών, των ανταρτών, των ταραξιών, και όλων αυτών που που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και δεν συμπαθούν τους κανόνες ... Μπορείτε να αναφέρετε τα λόγια τους, να διαφωνείτε μαζί τους, να τους δοξάζετε ή να τους δυσφημείτε, αλλά το μόνο πράγμα που δεν μπορείτε να κάνετε είναι να τους αγνοήσετε γιατί αλλάζουν τα πράγματα... Πηγαίνουν τους ανθρώπους μπροστά και ενώ κάποιοι μπορεί να τους βλέπουν ως τρελούς, εμείς βλέπουμε την ιδιοφυΐα τους, γιατί αυτοί που είναι αρκετά τρελοί για να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, είναι αυτοί που τελικά το κάνουν. "
* «Είμαι ο μόνος που ξέρω ότι έχει χάσει 250.000.000δολάρια μέσα σε ένα χρόνο.... Είναι κάτι που σου φτιάχνει χαρακτήρα. "
* "Είμαι τόσο περήφανος για ό, τι δεν κάνουμε όπως είμαι και για ο,τι κάνουμε."
* "Πάντα ήθελα να έχω και να ελέγχω την κύρια τεχνολογία σε ό, τι κάνουμε."
* "Πρέπει να πεις όχι σε 1.000 πράγματα και ιδέες για να βεβαιωθείς ότι δεν παίρνεις το λάθος δρόμο”
* "Είναι πραγματικά δύσκολο σχεδιάζεις προϊόντα ρωτώντας Focus Groups Πολλές φορές, οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι θέλουν μέχρι να τους το δείξεις. "
* "Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό που ξεχωρίζει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους αποτυχημένους είναι η επιμονή."
* "Είναι σπάνιο να βλέπεις έναν καλλιτέχνη, στα 30 του ή του '40 είναι σε θέση να κάνει κάτι πραγματικά σημαντικό."
* "Αισθάνομαι σαν κάποιος να με χτύπησε στο στομάχι. Είμαι μόλις 30 χρονών και θέλω να μπορέσω να συνεχίσω να δημιουργώ πράγματα. Ξέρω ότι έχω τουλάχιστον ένα ακόμη μεγάλο υπολογιστή στο μυαλό μου και η Apple δεν πρόκειται να μου δώσει την ευκαιρία να το κάνω πραγματικότητα. "
* «Δεν το βλέπω στην αρχή όμως αποδείχθηκε ότι η απόλυσή μου από την Apple ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να μου έχει συμβεί ποτέ. Η βαρύτητα της επιτυχίας αντικαταστάθηκε από την ελαφρότητα του να είσαι και πάλι αρχάριος, λιγότερο σίγουρος για οτιδήποτε. Ήταν μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής μου. "
* "Θες να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου πουλώντας ζαχαρόνερο ή θέλεις μια ευκαιρία για να αλλάξεις τον κόσμο;"
* "Το φάρμακο για την Apple δεν είναι μείωση του κόστους. Το φάρμακο για την Apple είναι να βγει από τη δύσκολη θέση καινοτομώντας. "
* Η Apple έχει εκπληκτικές δυνατότητες αλλά πιστεύω οτι, αν δεν προσέξουμε, η εταιρία μπορεί και να... να... - ψάχνω την λέξη-, να πεθάνει...!”

Το είπε...: steve jobs

Ετικέτες (tags): apple, atakes, Jobs, Steve, Steve Jobs, ατάκες

Κατηγορία: Αποφθέγματα

Λόγια σχετικά με "Ατάκες του Steve Jobs"

 • Iphone 4s

  Έρχεται το νέο Apple Iphone 4s στην Ελλάδα στις 11 Νοεμβρίου. Το καινούριο Iphone 4s θα έχει καινούριο επεξεργασή Α5 που είναι δύο φορές πιο γρήγορος απο αυτόν του Iphone 4. Επίσης έχει καινούρια κάμερα 8MP και HD video.

  Το είπε...: :Apple

  tags : apple,iphone,iphone 3gs,iphone 4,iphone 4s,iphone3,iphone4,iphone4s,iphone5,mobile,κινητά,κινητα τηλεφωνα,κινητή τηλεφωνία,συνδέσεις

 • Iphone 5: Ο διάδοχος του Iphone 4

  Οι φήμες για το νέο iphone 5 λένε ότι θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 4 ιντσών, και θα είναι λεπτότερο και καλύτερο σε όλα τα χαρακτηριστικά του από το iphone 4 που αντικαθιστά.

  Το είπε...: :Apple

  tags : apple,iphone,iphone 4,iphone 4s,iphone 5,iphone3,iphone4,iphone4s,iphone5,mobile,κινητά,κινητα τηλεφωνα,κινητή τηλεφωνία,συνδέσεις

 • Iphone 4

  Ήρθε στην Ελλάδα το καινούριο iPhone 4 της APPLE το οποίο είναι 34% λεπτότερο, από το 3GS, ζυγίζει 3 γραμμάρια περισσότερο, έχει μπαταρία που κρατάει 40% σε σχέση με το iphone 3GS (χρόνος ομιλίας 7 ώρες, 3G browsing 6 ώρες, WiFi browsing 10 ώρες, video 10 ώρες, μουσική 40 ώρες, standby 300 ώρες ή 12.5 μέρες) και οθόνη με ανάλυση 960x640 pixels και αντίθεση 800:1.

  Το είπε...: :Apple

  tags : apple,apple iphone,ifone,iphone,iphone 3gs,iphone 4,iphone 4s,iphone 5,iphone3,iphone4,iphone5,κινητα τηλεφωνα,προγραμματα cosmote,προγραμματα vodafone,τηλεφωνα,τηλεφωνια

 • Iphone 4 από τη Cosmote

  Το καινούριο iphone 4 από τη από την cosmote κοστίζει €659,00 χωρίς σύνδεση για το iphone 4 16GB και €779,00 για το iphone 4 32GB. Με την βασική σύνδεση "Απεριόριστα με internet 25" η τιμή πέφτει στα €589 για το μικρό μοντέλο iPhone 4 16GB. (Τιμές της Παρασκευής 27 Αυγούστου 2010).

  Το είπε...: :cosmote

  tags : apple,apple iphone,cosmote,ifone,iphone,iphone 3gs,iphone 4,iphone 4s,iphone 5,iphone3,iphone4,iphone4s,iphone5,kinita,επιδοτηση κινητου,κινητα τηλεφωνα,προγράμματα,προγραμματα cosmote,προγραμματα vodafone,τηλεφωνια

 • Iphone 4 από τη Vodafone

  Το καινούριο iphone 4 από τη vodafone κοστίζει €659,00 χωρίς σύνδεση για το iphone4 16GB και €779,00 για το iphone 4 32GB. Με την βασική σύνδεση "Unlimited με Internet 30" η τιμή πέφτει στα €529,05 για το μικρό μοντέλο iPhone 4 16GB. (Τιμές της Παρασκευής 27 Αυγούστου 2010).

  Το είπε...: :vodafone

  tags : apple,apple iphone,ifone,iphone,iphone 4,iphone 4s,iphone 5,iphone3,iphone4,iphone4s,iphone5,kinita,επιδοτηση κινητου,ιφονε,κινητα τηλεφωνα,προγράμματα,προγραμματα cosmote,προγραμματα vodafone,τηλεφωνα,τηλεφωνια

 • Apple vs Adobe ( by steve jobs)

  Apple has a long relationship with Adobe. In fact, we met Adobe’s founders when they were in their proverbial garage. Apple was their first big customer, adopting their Postscript language for our new Laserwriter printer. Apple invested in Adobe and owned around 20% of the company for many years. The two companies worked closely together to pioneer desktop publishing and there were many good times. Since that golden era, the companies have grown apart. Apple went through its near death experience, and Adobe was drawn to the corporate market with their Acrobat products.

  Το είπε...: :steve jobs

  tags : computers,adobe,adobe flash,apple,apple iphone,development,flash,flash movies,internet,iphone. ipad,ipod,open proprietary,programming,software,touch screen,touch technology

 • Σεμινάρια για γυναίκες

  *ΝΕΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! * Οι γυναίκες νομίζουν ότι ήδη τα ξέρουν όλα, αλλά ένα λεπτό... Μαθήματα είναι τώρα διαθέσιμα και για τις γυναίκες στα ακόλο υθα θέματα: 1. Σιωπή, Το Τελικό Σύνορο: Εκεί που Καμία Γυναίκα Δεν Έχει Ξαναπάει 2. Η ανεξερεύνητη Πλευρά των Τραπεζικών Συναλλαγών: Καταθέσεις

  Το είπε...: :ένα αστείο mail

  tags : άνδρες,Ανέκδοτα,αστεία email,αστεία για γυναικες,αστεία λόγια,Αστεία μυνήματα,αστειες ατακες,ατάκες,γυναίκες,μαγειρική,μαθήματα,μηνυματα,παρκάρισμα,σεμινάρια,σπίτι,τηλέφωνο