Ώρες κοινής ησυχίας

58
vote

Ώρες κοινής ησυχίας θεωρούνται οι εξής:

Θερινή περίοδος:
από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
(ισχύει από 1 Απριλίου έως 30 Σεπτεμβρίου)

Χειμερινή περίοδος:
από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.

Κατα τις ωρες κοινης ησυχιας διώκονται σε βαθμό πταίσματος όσοι την διαταρράσουν, μετά από βεβαίωση της παράβασης από την αστυνομία.

Το είπε...: Ώρες κοινής ησυχίας

Ετικέτες (tags): αστυνομία, βράδυ, γειτονες, ησυχία, ησυχίας, θορυβο, θορυβος, καλοκαίρι, μεσημερι, παρατηρηση, φασαρια, χειμώνας, Ώρες

Κατηγορία: Εφημερίδα

Λόγια σχετικά με "Ώρες κοινής ησυχίας"

 • Ώρες κοινής ησυχίας

  Οι ώρες κοινής ησυχιας καθορίζονται από Αστυνομική Διάταξη του αρχηγού της ελληνικής αστυνομίας. Με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, οι ωρες κοινης ησυχιας καθώς και οι σχετικές απαγορεύσεις, ορίζονται στην ΑΔ 3 του 1996 ("Μέτρα για την τήρηση της κοινής ησυχίας"):

  Το είπε...: :νόμος

  tags : αστυνομία,γειτονες,κοινή ησυχία,κοινωνία,κοινωνικότητα,νόμος

 • Πώς επηρεάζει η βροχή τη διάθεσή μας

  Μία ένδειξη ότι το καλοκαίρι έχει τελειώσει και έρχεται το Φθινόπωρο είναι οι πρώτες βροχές. Κάποιες φορές διαρκούν λίγο ενώ άλλες φορές βρέχει ασταμάτητα και για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα είναι το δεδομένο ότι το Φθινόπωρο δίχως βροχή δεν έρχεται.

  Το είπε...: :νόμος

  tags : βροχη,διαθεση,ήλιος,καλοκαίρι,φθινόπωρο,χειμώνας

 • Πανσεληνος Αυγούστου 2016

  Η Πανσέληνος του Αυγουστου 2016 είναι την Πεμπτη 18 Αυγουστου. Η Πανσεληνος του Αυγουστου ειναι μια απο τις μεγαλυτερες πανσεληνους του 2016.

  Το είπε...: :Πανσεληνος

  tags : 2016,αυγουστος,γεμάτη σελήνη,ημερες πανσέληνος,καλοκαίρι,μεγαλη σεληνη,νέα σελήνη,σελήνη,σεληνη και γη

 • Ορεκτικό με μελιτζάνα, φέτα και ντομάτα

  Το καλοκαίρι καλά κρατεί και η διατροφή μας πρέπει να είναι ισορροπημένη, μεσογειακή και πλούσια σε λαχανικά και φρούτα. Ένας τέλειος μεζές για ούζο, τσίπουρο είναι η μελιτζάνα με φέτα και φρέσκια ντομάτα. Τα υλικά για το ορεκτικό με μελιτζάνα: Τέσσερις μέτριες μελιτζάνες. Εκατό γραμμάρια φέτα. Δύο μεγάλες ντομάτες.

  Το είπε...: :Πανσεληνος

  tags : καλοκαίρι,καλοκαιρινή διατροφή,Λαχανικά,λαχανικά και υγεία,μελιτζάνα και διατροφή,μελιτζάνες,ομορφιά και διατροφή,ορεκτικά,ορεκτικά με μελιτζάνα,σπιτικές συνταγές,συνταγές για ούζο,υγεία,υγεία και φρούτα,υγιεινή διατροφή

 • Κάποιοι μέθοδοι αποτρίχωσης

  Οι γυναίκες είναι κατά βάση αυτές που ασχολούνται με θέματα ομορφιάς. Η αποτρίχωση είναι μία διαδικασία, συχνά, κουραστική αλλά απαραίτητη για τις γυναίκες. Κάποιοι μέθοδοι αποτρίχωσης με τα υπέρ και τα κατά τους είναι οι εξής:

  Το είπε...: :Πανσεληνος

  tags : derma,laser για αποτρίχωση,αποτρίχωση και θάλασσα,αποτρίχωση καλοκαίρι,αποτριχωτικές κρέμες,γυναικεία ομορφιά,καλοκαίρι,καλοκαίρι και αποτρίχωση,καλοκαίρι και θάλασσα,κερί,κερί αποτρίχωσης,μόνιμη αποτρίχωση,ξύρισμα,ξυριστική μηχανή,ομορφιά

 • Οι σούπες τον χειμώνα

  Ο χειμώνας απαιτεί τη σούπα του. Το κατάλληλο γεύμα για τις κρύες μέρες του χειμώνα είναι οι σούπες. Οι σπιτικές σούπες μας ζεσταίνουν και μας γεμίζουν με βιταμίνες και θρεπτικά για τον οργανισμό μας στοιχεία. Η σούπα είναι βοηθητική και στις δίαιτες. Δεν είναι σωστή η λογική: "Τρώμε σούπα μόνο όταν έχουμε βήχα και πονόλαιμο".

  Το είπε...: :Πανσεληνος

  tags : βιταμίνες,διατροφή και υγεία,ζεστές σούπες,θρεπτικές σούπες,ιχνοστοιχεία,ιώσεις και σούπες,κρυολόγημα και σούπες,Σούπες,σούπες και ιώσεις,σούπες και υγεία,σπιτικές σούπες,υγεία και διατροφή,υγιεινή διατροφή,χειμώνας,χειμωνιάτικη διατροφή

 • Διακοπές στα Κουφονήσια

  Τα Κουφονήσια αποτελούνται από το κάτω και το επάνω Κουφονήσι και ανήκουν στο σύμπλεγμα των μικρών Ανατολικών Κυκλάδων. Γεωγραφικά τα συναντά κανείς στα Νοτιοανατολικά της Νάξου και Δυτικά της Αμοργού. Το Κάτω Κουφονήσι βρίσκεται ανάμεσα στο Πάνω Κουφονήσι, τη Σχοινούσα και την Κέρο.

  Το είπε...: :Πανσεληνος

  tags : αγαπημένοι προορισμοί,διακοπές,Ελληνικά νησιά,θάλασσα,καθαρές παραλίες,καλοκαίρι,καλοκαίρι 2011,καλοκαιρινές διακοπές,Κουφονήσια και καλοκαίρι,μέρη για καλοκαιρινές διακοπές,νησιά,προορισμοί για διακοπές,προορισμοί και διακοπές