Νεότητα

50
vote

Αν η νεότητα είναι ένα λάθος, το λάθος αυτό εξαφανίζεται πολύ γρήγορα.

Το είπε...: Σοπενχάουερ

Ετικέτες (tags): λάθη, νεότητα, φιλοσοφία

Λόγια σχετικά με "Νεότητα"

 • Διάλεξε τις συνήθειές σου

  Οι συνήθειες είναι σαν κλωστές. Κάθε μέρα απλώνουμε μία και μετά από καιρό γίνονται σκοινί και δεν μπορύμε να τις κόψουμε. Ολες οι συνήθειες μαθαίνονται με εξάσκηση και επανάληψη. Δεν γεννιόμαστε με συνήθειες, τις μαθαίνουμε και τις ενσωματώνουμε στη ζωή μας καθώς μεγαλώνουμε.

  Το είπε...: :Ευτύχης Μπλέτσας

  tags : Ευτύχης Μπλέτσας,προσωπική βελτίωση,συνήθειες,φιλοσοφία

 • Διατροφή αποτοξίνωσης και ευεξίας

  Το καλοκαίρι συνήθως τρώμε συχνά έξω και δεν φροντίζουμε τη διατροφή μας. Γι αυτό είναι καλό να κάνουμε μία διατροφή αποτοξίνωσης ώστε να "διώξουμε" τις τοξίνες και να νιώθουμε ευεξία. Καταρχήν είναι καλό να βάλουμε στη διατροφή μας μέταλλα και βιταμίνες.

  Το είπε...: :Ευτύχης Μπλέτσας

  tags : ανοσοποιητικό σύστημα,αντιγήρανση,βιταμίνες,διαιτα,διατροφή,ελαιόλαδο,ζάχαρη,θερμίδες,κβαντική διατροφή,λίπος,μεσογειακή κουζίνα,μέταλλα,νεότητα,περιττά κιλά,σαλάτες,σίδηρος,Σιλουέτα,σωστή διατροφή,τοξίνες,υγιεινή διατροφή,φόρμα

 • Πνευματική υπόσταση

  Όπως οι χωρίς περιεχόμενο ασκοί φουσκώνουν με τον αέρα έτσι και οι χωρίς πνευματική υπόσταση άνθρωποι διογκώνονται από την έπαρση, την αλαζονεία, και την εσφαλμένη για τον εαυτό τους γνώμη.

  Το είπε...: :Σωκράτης

  tags : quotations,quote,quotes,Sokratis,αλαζονεία,Αρχαίοι Φιλόσοφοι,αυτογνωσία,έπαρση,πνεύμα,πνευματική υπόσταση,σοφά αποφθέγματα,σοφά λόγια,φιλοσοφία

 • Φιλία

  Δύσκολα κάποιος μπορεί να δώσει τον ορισμό της φιλίας. Είναι όμως μία σχέση ζωής. Ένας δεσμός μεταξύ ανθρώπων που μας κάνει να κλαίμε, να γελάμε, να νιώθουμε πληρότητα και ευτυχία. Οι φίλοι μας είναι μικροί ήρωες.

  Το είπε...: :Σωκράτης

  tags : αγάπη,ανθρώπινες σχέσεις,ασφάλεια,αυτογνωσία,γέλιο,γνησιότητα,ειλικρίνεια,εκτίμηση,ευτυχία,ήρωας,κριτική,λάθη,σύγχρονη εποχή,συμπαράσταση,συμφέρον,συναισθήματα,σχέση ζωής,φιλαρακια,φιλία,φίλοι,χαρά

 • Πλαστά λόγια

  Η πιο άσχημη αρρώστια, είναι τα πλαστά (προσποιητά-υποκριτικά) λόγια

  Το είπε...: :Αισχύλος

  tags : quotes,αισχύλος,λόγια,σοφά λόγια,υποκρισία,φιλοσοφία

 • Το όνομα Ολυμπία

  Το όνομα Ολυμπία είναι σπάνιο και βαρύγδουπο. Η οσιομάρτυρας Ολυμπία γιορτάζει στις 11 Μαϊου και σημαίνει "Αυτός που λάμπει, ο μακάριος".

  Το είπε...: :Ολυμπία

  tags : αρχαία ολυμπία,γιορτές,εορτολόγιο,επτά θαύματα του κόσμου,Ηλεία,ιερός τόπος,ιστορία,ολυμπιακοί αγώνες,Ονόματα,οσία Ολυμπία,οσιομάρτυρας,τουριστικό θέρετρο,Φειδίας,φιλοσοφία,χρυσελεφάντινο άγαλμα του Διός

 • Διατροφή και νεότητα - Κάποια μυστικά

  Μετά από μία ηλικία κάθε χρόνος αφήνει στο πρόσωπο μιάς γυναίκας και μία ρυτίδα, ως σουβενίρ για να θυμάται τις χαρές και τις λύπες που πέρασαν. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι ώστε να παρατείνουμε τη νεότητα. Ένας σημαντικός παράγοντας είναι η διατροφή μας.

  Το είπε...: :Ολυμπία

  tags : γήρανση,γυναίκα,γυναικεία φιλαρέσκεια,διατροφή,επιδερμίδα,ηλικία,Λαχανικά,νέος,νεότητα,πρωτείνες,τσάι,υγεία,υγιεινή διατροφή,φρούτα,φυσική ομορφιά.