Κριός με Υδροχόο - Ταιριάζουμε;

22
vote

Η ψυχραιμία, η αναμονή και η επιμονή του Υδροχόου να αναλύει τα πράγματα κουράζουν τον Κριό. Από την άλλη, όταν βρεθούν σε μια σχέση, ο Υδροχόος εντυπωσιάζει τον Κριό με την φαντασία του. Ταιριάζουν στη σκέψη και στο σεξ. Μπορεί να προκύψει μια επιτυχημένη σχέση ανάμεσα στα δύο αυτά ζώδια αν ο Υδροχόος επιταχύνει λίγο και ο Κριός επιβραδύνει.

Το είπε...: Άγνωστος

Ετικέτες (tags): αστρολογία, ζευγάρια, ζώδια, καλοί συνδυασμοί, Κριός, συναστρία, σχέσεις, ταιριαστά ζώδια, Υδροχόος

Κατηγορία: Εφημερίδα

Λόγια σχετικά με "Κριός με Υδροχόο - Ταιριάζουμε;"

 • Κριός με Ιχθύ - Ταιριάζουμε;

  Οι Ιχθύες είναι πολύ καλή παρέα για τον Κριό. Ο Ιχθύς είναι έξυπνος, έχει μεγάλη φαντασία σε όλους τους τομείς και για τον λόγο αυτό ένας Κριός δεν θα φύγει ποτέ από μια τέτοια σχέση. Δυστυχώς ο Ιχθύς θα έχει παράπονα, εν τούτοις θα είναι μια απολαυστική σχέση που και οι δύο πρέπει να ευχαριστηθούν.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,Ιχθείς,καλοί συνδυασμοί,Κριός,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια

 • Κριός με Αιγόκερω - Ταιριάζουμε;

  Η κατανόηση, ο συναισθηματισμός και η συνεργασία μπορούν να φέρουν σε έναν Κριό και έναν Αιγόκερω μια επιτυχημένη σχέση και να απομακρύνουν τον ανταγωνισμό και τις διαφωνίες. Η σχέση τους μπορεί να είναι γεμάτη πάθος, μιας και οι δύο είναι πολύ ερωτικά άτομα.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : Αιγόκερως,αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,καλοί συνδυασμοί,Κριός,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια

 • Κριός με Τοξότη - Ταιριάζουμε;

  Ο Τοξότης εκλύει τον Κριό αλλά η κτητικότητα του τελευταίου είναι δύσκολη για τον Τοξότη. Τα κοινά τους σημεία όμως θα κάνουν τον Κριό να προσπαθήσει να προσαρμοστεί. Το πάθος και ο ενθουσιασμός τους, αν συνδυαστεί με λίγη καλή θέληση για συμβιβασμό, μπορεί να οδηγήσει σε μια φανταστική σχέση.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστεία λόγια,αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,καλοί συνδυασμοί,Κριός,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια,Τοξότης

 • Κριός με Σκορπιό - Ταιριάζουμε;

  Το πάθος του Κριού τραβαει τον Σκορπιό. Καλό είναι να μην τραβάει ο Κριός το σκοινί γιατί ο Σκορπιός έχει όρεξη για εκδίκηση. Αν ο Κριός δείξει συναισθηματισμό, η εκδικητικότητα του Σκορπιού θα μετριαστεί και σε συνδυασμό με το πολύ καλό σεξουαλικό τους ταίριασμα θα επιτύχουν μια πολύ όμορφη σχέση.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,καλοί συνδυασμοί,Κριός,Σκορπιός,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια

 • Κριός με Ζυγό - Ταιριάζουμε;

  Δύσκολη σχέση μεταξύ Κριού και Ζυγού. Είναι αντίθετα ζώδια που είναι όμως δυνατό να γίνουν ένα ταιριαστό ζευγάρι. Ο Κριός δυσκολεύεται να χειριστεί την λαγνεία του Ζυγού και είναι και οι δύο απαιτητικοί. Αυτό που χρειάζεται να υπάρχει πάντα συνεχώς σε αυτή τη σχέση είναι κατανόηση και συμβιβασμός και από τις δύο πλευρές.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,ζευγάρια,Ζυγός,ζώδια,καλοί συνδυασμοί,Κριός,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια

 • Κριός με Λέων - Ταιριάζουμε;

  Η δυαμικότητα των δύο αυτών ζωδίων και η τάση τους για κυριαρχία θα οδηγήσει σε αμφισβητήσεις και διαφωνίες. Ωστόσο χωρίς πολλή προσπάθεια και με λίγη καλή θέληση μπορεί να δημιουργηθεί μια μακροχρόνια και επιτυχημένη σχέση. Ο συμβιβασμός είναι το κλειδί για την επιτυχία της σχέσης του Κριού με τον Λέοντα.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,καλοί συνδυασμοί,Κριός,Λέων,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια

 • Ταύρος με Παρθένο - Ταιριάζουμε;

  Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου. Στον έρωτα και στη ζωή ο Ταύρος και ο Παρθένος θα βρούν τον άλλο τους εαυτό. Μία σχέση σταθερή και ερωτική, που και οι δύο σκέφτονται τον άλλο.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,καλοί συνδυασμοί,Παρθένος,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια,Ταύρος