Κριός με Διδύμους - Ταιριάζουμε;

30
vote

Ο Κριός, έχοντας στο μυαλό του κυρίως το σεξ, θεωρεί ότι το μόνο που μπορεί να κάνει με έναν Δίδυμο, που αγαπά την ανάλυση και το χιούμορ, είναι να συζητάει. Η υπομονή του Κριού θα εξαντληθεί και στο τέλος θα βαρεθεί και θα φύγει. Ο Δίδυμος δεν εμπνέει τον Κριό να παλέψει για να τον κατακτήσει και αυτό προκαλεί πλήξη στο δυναμικό ζώδιο του Κριού. Παράταιρα ζώδια που σχεδόν αδύνατο να οδηγηθούν σε μια επιτυχημένη σχέση.

Το είπε...: Άγνωστος

Ετικέτες (tags): αστρολογία, αταίριαστα ζώδια, Δίδυμοι, ζευγάρια, ζώδια, κακοί συνδυασμοί, Κριός, συναστρία, σχέσεις

Κατηγορία: Εφημερίδα

Λόγια σχετικά με "Κριός με Διδύμους - Ταιριάζουμε;"

 • Κριός με Παρθένο - Ταιριάζουμε;

  Τα δυο αυτά ζώδια μπρούν να τα βρουν σε οποιοδήποτε άλλο τομέα εκτός από τον ερωτικό. Ο ανεξάρτητος Κριός ενοχλείται από την κριτική και την σχολαστικότητα του Παρθένου και η μεγάλη προταιρεότητα που δίνει ο Κριός στο σεξ δεν βρίσκει ανταπόκριστη στον Παρθένο.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,αταίριαστα ζώδια,ζευγάρια,ζώδια,κακοί συνδυασμοί,Κριός,Παρθένος,συναστρία,σχέσεις

 • Κριός με Καρκίνο - Ταιριάζουμε;

  Η υπερευαισθησία του Καρκίνου και η ψυχρότητα και η απάθεια του Κριού είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτή τη σχέση πολύ δύσκολη. Ο Κριός δεν κατανοεί τον Καρκίνο, ο οποίος θεωρεί τον Κριό αναίσθητο και αδιάκριτο.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,αταίριαστα ζώδια,ζευγάρια,ζώδια,κακοί συνδυασμοί,Καρκίνος,Κριός,συναστρία,σχέσεις

 • Δίδυμοι με Ταύρο - Ταιριάζουμε;

  Αταίριαστα τα δύο αυτά ζώδια δυσκολεύουν ο ένας τη ζωή του άλλου. Η πνευματικότητα των Διδύμων δε συμβαδίζει με τον τρόπο σκέψης των Ταύρων που αναζητούν κυρίως υλικά πράγματα. Η εμμονή των Ταύρων με το σεξ δεν βρίσκει ανταπόκριση από τους Διδύμους.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,αταίριαστα ζώδια,Δίδυμοι,ζευγάρια,ζώδια,συναστρία,σχέσεις,Ταύρος

 • Δίδυμοι με Κριό - Ταιριάζουμε;

  Το ταίριασμα αυτό απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και από τα δύο μέρη. Ο Κριός, με την μεγάλη του ενεργητικότητα, κουράζει τον Δίδυμο, ο οποίος δίνει μεγαλύτερη σημασία στο πνεύμα και την επικοινωνία. Ο Κριός βαριέται εύκολα τον Δίδυμο. Η κατανόηση όμως και η υπομονή είναι το εισητήριο για μια καλή σχέση.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,Δίδυμοι,ζευγάρια,ζώδια,Κριός,συναστρία,σχέσεις,σχέση

 • Δίδυμοι με Διδύμους - Ταιριάζουμε;

  Η ευτυχία του συνδυασμού αυτού εξαρτάται από πολλά πράγματα. Βασικό στη σχέση Διδύμου με Δίδυμο είναι να γνωρίζουν και οι δύο το ασταθές του χαρακτήρα τους και να μπορέσουν να το τιθασεύσουν. Οι Δίδυμοι δεν θα αφήσουν τη σχέση τους να βαλτώσει, να γίνει βαρετή και να επηρεαστεί από την ρουτίνα.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,Δίδυμοι,ζευγάρια,ζώδια,συναστρία,σχέσεις,ταιριαστά ζώδια

 • Ταύρος με Δίδυμο - Ταιριάζουμε;

  Ο Ταύρος εκνευρίζεται από το Δίδυμο και δεν μπορούν να του έχουν εμπιστοσύνη. Οι Δίδυμοι από την άλλη βρίσκουν τον Ταύρο βαρετό και δεν ανέχονται σε καμία περίπτωση να είναι το δεύτερο βιολί στη σχέση. Είναι δύσκολη σχέση και θέλει πολύ προσπάθεια για να πετύχει.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,Δίδυμοι,ζευγάρια,ζώδια,συναστρία,σχέσεις,Ταύρος

 • Ταύρος με Κριό - Ταιριάζουμε;

  Ο Ταύρος με τον Κριό ταιριάζουνε κυρίως στο σεξουαλικό και αυτός είναι ο λόγος που η ένωση αυτών των δύο ζωδίων είναι αρκετά συχνή. Όταν η αρχική φλόγα τελειώσει όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς ο Κριός είναι παρορμητικός και γεμάτος ζωντάνια ενώ ο Ταύρος επιθυμεί τη σταθερότητα και την ηρεμία.

  Το είπε...: :Άγνωστος

  tags : αστρολογία,ζευγάρια,ζώδια,Κριός,συναστρία,σχέσεις,Ταύρος